Veel gestelde vragen

Hoelang Duurt Het Voordat Ik Mijn Bestelling In Huis Heb?

Producten die op voorraad zijn en besteld worden voor 16:00, worden dezelfde werkdag door ons verzonden via PostNL. Heb je een bestelling geplaatst na 17:00, dan verzenden wij dit de volgende dag met PostNL.

Als u in het weekend een bestelling plaatst, verzenden wij deze op maandag. Uw bestelling wordt doorgaans de volgende dag bij u afgeleverd. Wel kan PostNL er langer over doen. Hier hebben wij helaas geen invloed op. Houd voor de zekerheid rekening met de extra levertijd bij het plaatsen van een bestelling. Mocht je na 4 werkdagen nog geen informatie hebben ontvangen, neem dan contact met ons op.

Hoe Duur Zijn De Verzendkosten?

Voor verzending binnen Nederland betaal je het standaard tarief van €4,90 (brievenbus pakketjes).

Hoe Kan Ik Mijn Bestelling Betalen?

Je kunt betalen via IDEAL.

Kan Ik Mijn Bestelling Annuleren Of Wijzigen?

als je een reeds geplaatste bestelling moet annuleren of wijzigen, dan kun je dit doen door zo spoedig mogelijk contact op te nemen met ons. Je bestelling kan alleen geannuleerd worden door contact op te nemen via email: trend-style1997@hotmail.com

Kan Ik Mijn Pakket Volgen?

Je bestelling wordt door ons verzonden via PostNL. Na afhandeling van de bestelling ontvang je van PostNL een email met een ‘track & trace link’. Indien je niet thuis bent op de afleverdag, dan kun je in deze email ook meer lezen over het kiezen van een alternatieve aflevermogelijkheid.

We Hoe kan ik het beste omgaan met mijn sieraden?

We weten hoe verleidelijk het is om je sieraden de hele dag te dragen, maar we raden je aan de volgende aanbevelingen op te volgen zodat je zo lang mogelijk kunt genieten van je vergulde sieraden:

- Verwijder sieraden bij het douchen, zwemmen en sporten. Wanneer vergulde sieraden in contact komen met water of zweet, zullen ze sneller verkleuren.

-Vermijd contact met parfums, crèmes en andere cosmetica.

- Bewaar je sieraden apart en sluit ze af in een sieradendoosje om te voorkomen dat er zuurstof binnendringt. Na verloop van tijd zullen uw sieraden oxideren en hun glans verliezen. Dit kan worden verminderd door een gesloten sieradendoosje te gebruiken. Het hangt ook af van de zuurgraad van je huid en hoe snel je sieraden van kleur veranderen. De zuurgraad van de huid wordt beïnvloed door factoren zoals voedsel, drugs, alcohol en zweten.

Kan Ik Producten Retourneren?

ja, dat kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Oorbellen en metalen drink rietjes kunnen wij om hygiënische redenen helaas niet terugnemen. Wij verwerken retouren altijd binnen enkele werkdagen. Zodra uw retourzending is verwerkt, ontvangt u een e-mail met informatie over de terugbetaling.

Heb Ik Garantie Op De Sieraden?

Omdat de prijzen zo laag mogelijk zijn, zitten er helaas geen garanties op de sieraden. Heb je je sieraad stuk ontvangen of gaat het binnen 2 weken iets stuk, dan kunnen wij het repareren/vervangen. Het is de bedoeling dat je ons tijdig binnen 2 weken op de hoogte houdt. Doe je dit na 2 weken, dan zijn wij niet aansprakelijk!